Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim aracımı 220.000 km de aldım, alırken km den dolayı vazgeçiyordum ama son anda vw audi servisi olan bir arkadaşım eğer vaz geçeceksen ben alıyım dedi bu motorlar 600.000 - 700.000 km ye kadar sıkıntı yaratmaz sınıfının en iyi dizel motoru diyebilirim dedi hatta bu motorları vw polo cup yarışlarında kullanmış falan deyince arabaya tav oldum hatta tam emin olamadım check-up yaptırdım %80 civarında performans gösterdi. Aracımda 2 parça değişen var onlarda orijinali ile değiştirilmiş (ön kaput ve sağ çamurluk)( aldıktan bir hafta sonra daha kuyruğunu düzeltmeden park halindeyken öküzün biri geldi vurdu Allahtan sadece tamponu boyatarak kurtardık) 1-2 parçada boya çıktı çok şükür çalışmayan veya hata kodu olan hiç bir aksamı yok aracımda dijital klima, sanruf, asr, abs, yol bilgisayarı, yağmur sensörü, kararan dikiz aynası, var. 26.000 tl ye aldım eski aracımı satıp aldığım parayı olduğu verdim geri kalanına da vade yaptık. Gerçekten çok keyifli bi araç şehir içi biraz yakıyor ama uzun yolda resmen kokluyor bundan 2 ay önce uzun yol yaptım tam 20 kuruş yaktı yola çıkmadan depoyu tam doldurdum 200 km sonra tekrar doldurdum depo kapağına kadar tam 40 tl lik mazot aldı. Aracımın özellikleri bildiğim kadarıyla bunlar Allah sizlerede daha iyisini nasip eder İnşallah arkadaşlar.
Emre kardeş bu enjektör temizleyici nasıl birşey nasıl kullanılır birazdaha detaya girersen sevinirim.