Gönderen Konu: amfi kablosu  (Okunma sayısı 3541 defa)

Çevrimdışı TOMA

• Profili Görüntüle
amfi kablosu
« : 22 Temmuz 2014, 17:09:33 »
sa arkadaşlar acil olarak bilenler varsa söylerse sevinirim amfi ye enerji veren kablo neren geçecek , aküden aldığımız kablo içeri nereden girecek

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
Ynt: amfi kablosu
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2014, 17:12:54 »
sa arkadaşlar acil olarak bilenler varsa söylerse sevinirim amfi ye enerji veren kablo neren geçecek , aküden aldığımız kablo içeri nereden girecek
sigorta panosunun arkasında elektrik kabloları var.direksiyonun altındaki kapakları söktükten sonra zaten karşına çıkacak.kırmızı renkli olan +12 volt olan olması lazım 12 voltlu kontrol kalemiyle ölçmen lazım.akünun üstündeki sigorta kutusundan geliyor.kırmızı renkli kablo.ancak sen elektriği devamlı açık olacak sekildemi alacaksın yoksa kontağa mı bağlanacak.

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2014, 17:14:11 »
aküden içeri tekrar çekmene gerek yok.içerdeki kablolardan alacaksın boşu boşuna aküden arkaya kadar kablo çekme.

Çevrimdışı TOMA

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 22 Temmuz 2014, 17:15:58 »
direkt olarak aküye bağlanması gerekmiyor mu

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 22 Temmuz 2014, 17:26:19 »
direkt olarak aküye bağlanması gerekmiyor mu
ne gerek var asansör varken merdivenlerden inmeye.direksiyonun altındaki kapakları sök kablolar karşında olacak.az bi elektrik bilgin varsada halledersin.halledemezsen haber ver telefonla yardımcı olayım.

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 22 Temmuz 2014, 17:28:45 »
fren pedalının üstündeki kapağı bile söksen sana yeter.ben hafta sonu söktüm gösterge saatini söktüydüm vidası aşağıya düştü sökmek zorunda kaldım dağıttım tekrar.bi vida için.ancak saat tertemiz oldu içi baya toz dolmuşmuş kompresörle dikkatlice hava tutarak temizledim.kapaklar kolay çıkıyor ancak dikkat et kırma dişlerini

Çevrimdışı TOMA

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 23 Temmuz 2014, 16:09:29 »
aracına amfi bağlayan birisi özelden telefon numarasını yazarsa sevinirim , bu böyle olmicak adama diyorum o kablodan al diye yok olmaz diyor ya töbe töbe

Çevrimdışı emcayi

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf 1.6 Pasific 2004
« Yanıtla #7 : 23 Temmuz 2014, 23:41:01 »
-başka ve işinin ehli bir tesisatçıya ya da ses sistemi işi yapan bir dükkana gitmeni tavsiye ediyorum.
-Anfi işi ciddi ve tehlikeli bir iş allah korusun araç bile yanabilir. Bu nedenle ben bu konulardan anlarım ama ben bile ses sistemciye verdim 50tl hattını vs. bağlattım.
-Sana tavsiyem elektrik işlerini mutlaka iyi ve temiz iş yapan yere yaptır, çıraklara v.s. iş yaptırma üzülürsün sonra..  ;)
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2014, 23:41:44 Gönderen: emcayi »

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 24 Temmuz 2014, 14:22:47 »
arkadaşla telefonda görüşüldü gerekli bilgi verildi şuan itibari ile sorun çözülmüştür sanırım.
bizi tercih ettiğiniz için tşk.ederiz.
dirgin elektrik ve elektronik teknoloji merkezi  :)