Ana Sayfa
Yardım
Ara
Giriş Yap
Kayıt Ol
Volkswagen Türkiye
»
Volkswagen
»
Golf
»
Golf I
»
araç hakkında .........! yardım
« önceki
sonraki »
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: araç hakkında .........! yardım (Okunma sayısı 3032 defa)
uygaraga
araç hakkında .........! yardım
«
:
03 Eylül 2014, 11:18:23 »
arkadaşlar pazar günü 15 yaşında olan kardeşimi vag buluşmasına götürdüm çok etkilendi mk1 lere hasta oldu resmen şimdi bu ilanda kı aracı bulmuş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-rabbit-177224968/detay
illede alalım diyor ehlıket almasına 3 yıl var 3 yılda toplamak kaydı ile aracı almayı düşünüyoruz araç bedelı harıcınde arabaya 5000 6000 de harcaya bılırız 3 yıl içerisnde maksat ona 18 i ne gelınce bınecek bir araç olsun birde sanayının tozunu yutsun ustalarla uğraşsın siz nedersınız bize bir yardımcı olurmusunuz düşüncelerinizi almak isterım
not : ayrıca en yakın arkadaşım kaporta boyacı kardeşim vw mekanikeri (moıtorcu ) diğer arkadaşım oto eletrıkçi sanayi çevremız çok tüm arkadaşlarım sanayıde bulunda bıze exra faydası olucak ılla kı ne dersınız alınırmı
3-rcn
Mk1 Forever
Otomobil: Golf Mk1
Ynt: araç hakkında .........! yardım
«
Yanıtla #1 :
03 Eylül 2014, 13:53:05 »
arac dıs hatları olarak duzgun duruyor amerikan tampon trde yok zahten ama sizin sanayideki arkadas cevreniz nekadarı anlıyor mk1 den basıt gibi duruyor ama daha öncelerinden arac ile baska ustalar oynamıs ise işiniz cok zor olabilir yinede bakılması gereken bi araç bence
Fuck You New Model Cars I'm riding Mk1
uygaraga
«
Yanıtla #2 :
03 Eylül 2014, 14:07:50 »
arkadaş çevremde bizzzat mk1 kullanıcısı var ve tamırindende anlıyorlar bizim kı düşünce düşünüyoruz tartıyoruz yorumlar değerli bizim için olmazsa başka markalara yönelebılırız yerlı olarak bakalım nasıp
ama mk1 ilk sırada
azap5555
Otomobil: 1.2 tsi referance ibiza 2015
«
Yanıtla #3 :
03 Eylül 2014, 16:54:27 »
kasa ile oynanmamışsa, az çürüklüyse alınabilir, yakından incelemek lazım foto ile çok bir şey anlaşılmıyor, değecek gibiyse dediğim kriterler açısından uzun soluklu ve bilinçli restore ile tanınmayacak derecede alımlı olabilir bence.
uygaraga
«
Yanıtla #4 :
04 Eylül 2014, 10:30:34 »
tabiki fotoraf her zaman aldatır
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git