Gönderen Konu: BASKI BALATA VE VİTES GEÇİŞLERİ KONUSUNDA ACİL YARDIM  (Okunma sayısı 3172 defa)

Çevrimdışı ozkanunverdi

• Profili Görüntüle
merhaba arkadaşlar bende de 2000 model comfortline var baskı balatayı yeni değiştirdim ama hem üstten kavrıyor hemde vites 1den 2 ye geçerken özellikle sabahları gıcırt sesi gelmiyor mu arabayı orada yakasım geliyor . bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim inanın arabayı bile satmayı düşünüyorum :(

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
Ynt: BASKI BALATA VE VİTES GEÇİŞLERİ KONUSUNDA ACİL YARDIM
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2014, 12:08:44 »
takdırdığın ustana git,zaten gidince sen gerekeni yaparsın. (kendini usta sanan adamın ağzına zıc)
bu yaptığın masraftan sonra bunlar olmaması lazım. gerekirse başka ustaya göster.

Çevrimdışı ozkanunverdi

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2014, 13:12:26 »
ustaya en az 5 defa gitmişimdir her seferinde kıvırıyor. birde usta tanıdık olunca yapamıyorsun işte dediklerini. arabadan soğudum inan.

Çevrimdışı by_tata

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 10 Aralık 2014, 15:35:21 »
Baski bakata gicirtisi icin aractan mi sogulur ya, zaten soguyacak yer ariyoruz orasi ayri mevzu da :) Isinmaya bak sen malum kis. Hic baski balata degistirmedim, bir dunya para verip degistirdikten sonra boyle ses duysam benimde sinirim bozulurdu. Ayni ustaya gitmek her zaman sıkıntı iste biz vijdanliyiz v.s ya. Sanki adam yapamamis gibi v.s ne laf sokmak isteriz ne rencide etmek. Halbuki alakasi yok gitmek lazim bu ses yoktu eski bitik balatada yeni balatada neden var demek lazim.

Aklima ilk gelen kalitesiz durgun parca kullanimi ve ya kotu iscilik  2 secenek var zaten.

Umarim cozersin bir sekilde cozulmeyecek birsey degil. Soguma sadece cozum ara bu ara ustune dus kostur baska ustalara cozerler muhakkak.

Çevrimdışı azap5555

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 1.2 tsi referance ibiza 2015
« Yanıtla #4 : 11 Aralık 2014, 17:27:52 »
yağını tam sentetik ve kendi numarasında yağ ile değiştirdiniz mi? 75-90 olması lazım.

Çevrimdışı ozkanunverdi

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 16 Aralık 2014, 15:20:05 »
evet yağında felan sıkıntı yok ama yine de randıman almadı :(