nasıl yapılıyor yapan varsa da bilmiyorum ama ben aldım olmadı,kenarlardan uzun geliyor bir;tırnaklar zaten oturmuyor iki.şöyle de bişey var bizim arabaların tampon tipleri aynı olmalarına rağmen parça kodlarındaki bi numara ya da harften uyumsuzluk gösterebiliyor.hadi dedim kenarlardan uzun geldi sağdan soldan eşit miktar kesip davlumbaz bağlantı noktalarını da yapıştırdım tekrar yine olmadı.tampon kavisli,lip düz geliyor ha şöyle de bişey var belki sizin tamponların tırnak yerleri farklıdır ittire kaktıra uyar ona bişey diyemem.
Arkadaşım borasına taktı arkadaşlar hatta bende düşündüm ama şekil itibariyle çok hoşuma gitmedigi için vazgecmiştim
Ben bizzat kardeşim yapan adamla konuşdum uymazsa geri paranı verırım dıyo alıp ıcını boşaltıp takcam bu hafta sana resimlerini telden atarım ben
müdür valla yok golfe göre lip yok piyasada anca uydurucaz sağdan soldan bulduklarımızı. marşpiyel olarak abt golf 5 marşpiyeli hoşuma gitti plastiğide mevcut fiber malzeme takmak istemiyorum kesinlikle. ön lip te yok golf 5 abt oda golf 4 e baya uyar gibi duruyor.
valla takabilirsen ve fotoğraf koyarsan çok iyi olur ama ben zannetmiyorum boraya da nasıl uydurmuşlar anlamadım.bir de sanıyorum bora ve golflerin tamponları tip olarak aynı gibi görünse de değil.golfün tamponun yan tarafları daha toparlak,boranınki düz.nitekim lip de tamponla aynı kaviste değil malesef :(golf 5 lipleri 4 e uyar mı diyosun naaptın ya