Gönderen Konu: Triger Değişiminden Sonra Hala Devam Eden Ses Sorunu, Yardım?  (Okunma sayısı 3230 defa)

Çevrimdışı Ali07

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Seat İbiza Tdi
Merhaba arkadaşlar, 6 ay önce 1.4 Tdi ibiza aldım, Trigerin olduğu yerden gıy gıy gıy şeklinde bir ses geliyordu. Maddi     durumlardan dolayı erteledim durdum, Bugün triger setini, devirdaim pompasını değiştirdim ve ses hala devam ediyor, aynı ses, moralim bozuldu, usta kayış sesi normal diyor. Triger kayışından ses gelir mi arkadaşlar var mı bileniniz?
V kayışı sesi değil, söküp dinledik.

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
Valla Ali Hocam sesin kaynağı nedir bilmiyorum, ama böyle usta olmaz onu biliyorum. "Kayış sesi normal" ne demektir yahu?  :bekleriz: Düzgün çalışan bir sistemde kayış sesi duyulmaz. Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede çözüm bulursunuz.
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı Ali07

• Profili Görüntüle
Teşekkür ederim, zar zor işten izin almıştım, artık uzun bi süre bu şekilde kullanmam gerekecek, bi sürü masraf ettim çok canım sıkıldı. Setin değişmeden önceki ses aynı duruyor ya hiç değişiklik yok, aklıma takılan bir ihtimal acaba çok gerdirdiler triger kayışını?

Çevrimdışı Şaban Özdoğan

• Profili Görüntüle
geçmişolsun..benimde klima rulmanından başıma gelmişti.kayış,rulman derken birde komple gerdirme kütüğünü değiştirmiştik.sorun klima rulmanındanmış.iyi bir ustayla sorun hallolur.büyük ihtimal rulman sesidir.kolay gelsin

Çevrimdışı Prokizya

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 1999 Golf 4
Ben şarj dinamosu rulmanından şüphelenip gittim kayışı söküp kasnakları tek tek denedi klima motorunun rulmanı hırıltı yapınca direk sökülüp yenilendi. Trigeri belki değiştirdiniz iyi oldu ama diğer döner aksamada bakılmamış ise usta olacak adam ayıp etmiş.  :(

Çevrimdışı Ali07

• Profili Görüntüle
Ben şarj dinamosu rulmanından şüphelenip gittim kayışı söküp kasnakları tek tek denedi klima motorunun rulmanı hırıltı yapınca direk sökülüp yenilendi. Trigeri belki değiştirdiniz iyi oldu ama diğer döner aksamada bakılmamış ise usta olacak adam ayıp etmiş.  :(
geçmişolsun..benimde klima rulmanından başıma gelmişti.kayış,rulman derken birde komple gerdirme kütüğünü değiştirmiştik.sorun klima rulmanındanmış.iyi bir ustayla sorun hallolur.büyük ihtimal rulman sesidir.kolay gelsin
V kayışını söküp dinleyince ses hala devam ediyor. Diğer dönen aksamın bilyaları değişti.