alihan sana bi ara bahsettiğim siteyi bugün buldumCorrado-Databaseeskiden bi corradonun resmi vardı şimdi baya çoğalmiş. eskişehirdede varmış bi tane .ilk corrradonun resimlerinde bi kırmızı corrado gözüküyor ondanda haberim yoktu.rasladınmı ankarada hiç ona
Ya ne çok türk varmış yorum yazan :)Mutlu oldum okudukça..Bu arad VJU 28 i hiç yolda görmedim...ğol
vwci sağolsun heryere yetişiyo. en son yine bi vw forumunda rastladi idim. hollandaya aitti herhalde
Gelsin iyidir de yine sacma sapan fiyatlara satılcak TR de kimse almicak doğal olarak...buarada Corrado VR6 buldum TR de bordo, 94 model 2000 mi ne çıkışlı gümrükten,okadar youn baskıya rağmen arabanın sahibi satmıyo arabayı ama sattıracam
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Alıntı yapılan: Suti - 28 Kasım 2005, 08:29:34Gelsin iyidir de yine sacma sapan fiyatlara satılcak TR de kimse almicak doğal olarak...buarada Corrado VR6 buldum TR de bordo, 94 model 2000 mi ne çıkışlı gümrükten,okadar youn baskıya rağmen arabanın sahibi satmıyo arabayı ama sattıracam var mi resim felan suat...merak ettim.....plaka felan............birden bire haycanlandirdin beni... burada da var mis bi tane...ama gormedim....