merhabalar
aradığın araba sciroccodur =) ben 160 hp manuel kullanıyorum ve arabanın verdiği his inanılmaz.. 1 serisi kullanan, A3 kullanan, cooper s kullanan birkaç arkadaşım arabayı denediler ve hepsi bayıldılar =) yannız şuanda bildiğim kadarıyla türkiyede 20 tane araç var. bunlar autoshow için geldiler. kaçı satıldı bilmiyorum. sipariş üzerine olmadığı için istediğin opsiyonu koyabilirmisin emin değilim. 2 paket halinde gelioyor.
sportline ve
sportline plus. autoshow a gittin mi bilmiyorum ama onlar baya bi obsiyonlu arabalardı. kırmızı olan almanyada
sport paket diye geçen ayrıca extradan bluetooth telefon bağlama gibi obsiyonları olan bi araba. ztn showda satıldı. diğer 20 arabada xenon varmı bilmiyorum. benimkinde yok ben
sportline plus kullanıyorum. en güzeli doğuş otoya gidip sor. onlar bütün bayilerdeki arabaları görebiliyorlar. biraz daha beklerim diyosan istediğin arabayı sipariş edersin tabi zaman alır.. xenon + panoramik tavan 10 numara olur diyorum keşke bende olsa dediğim 2 şey =) ama araba onlarsız da zaten süper =)
Şöle sölym,yaşım 21 ve arabadan beklentilerim çok farklı,şuan E34 kasa bmw 530 kullanıyorum,çok keyifli bi araba ilk sahibi de biz olduğumz içn çok temiz ama araba istanbul trafiğinde çok yoruyo mesela,bide keyif arabası tribinde o yüzden biraz ağır kaçtı bana,eğer ikna edebilrsem 160 hp manuel scirocco istiyorum.Benm içn gerekli gördüğüm tek extra donanum xenon fardır,warsın içinde plastik hawası olsun.Scirocconun duruşu yeter...