Korayim mersonun audinin bu isi hakkiyla yapabilmek icin harcadigi arge ve kullandigi teknoloji ile senin benim yapacagimiz zamazingonun ayni oldugunu soylemiyosun dimi
ki o adamlar o teknolojide bile problem yasamislar soyledigin gibi.bu elektronik coiloverdi yillar once 2004 filandi sanirim maxtrac yapmisti cilgin ucuk bir rakkami vardi alan takan gormemistim fuar demolari haric.
bu is cok daha prof muhendislik gerektiren bir is insan hayati soz konusuysa hele.
Adamlar sktiriboktan bi yay tasarlarken bile deli gibi arge yapiyorlar,salinimi,hangi kuvvette nekadarlik bir kuvvetle karsilik verecegi,malzeme mukavmiyeti vs vs arkadasimin dayisi monreo dda calisiyordu kimya muhendisiydi cidden enteresan olaylar.taktim oldu degil olay bence,yada ben cok detayciyim abi bilmiyorum.
Yinede hevesini kirmak istemem en azindan kirilcaksada simdiden kirilsin ilerde niye ugrastim ben bu ise bu kdr para zaman harcadim demessin.kelepce isin basit bir ornegiydi yoksa tabi normal vidali bir kelepce o basinclari tutamaz
Mekanik iyidir patron,ne kadar mekanik okdar iyi is...
Satilik koni yukseklik sertlik ayarli coilover