Gönderen Konu: Türk yapımı zafer piyasada... made in turkiye  (Okunma sayısı 11365 defa)

Çevrimdışı golf-line2

• golf GTD
    • Profili Görüntüle
Ynt: Türk yapımı zafer piyasada... made in turkiye
« Yanıtla #14 : 31 Temmuz 2008, 00:41:24 »
arkadaşlar destek olacağını yerde köstek oluyorsunuz düşünsenize dünyada tutulduğunu türkiye icin cok iyi bir gelecek olabilir umutlar yitirilmemelidir siz neden böle bişe yapmıyorsunuz?
ben böle bişe yapmış olsam kendimle gurur duyarım be ama sizlere yaranılmak cok zor gibime geliyor ici yada dışı bizi ilgilendirmez suanlık tamam kullanışlı yada sağlam olmayabilir ama bu şuzn türkiye icin güzel bişe hic olmassa anadoldan iyi yapmışlar bence helal olsun okadar zengin olsam hic düşünmeden bi siparişte ben werirdim ülkeme we emeği gecenlere bi destek olsun o kadar uğraşmışlar ellerine sağlık we allah razı olsun diorum kendi adıma.....

Çevrimdışı ismailtunca81

• 1903 B.J.K
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 31 Temmuz 2008, 00:47:37 »
anadol  türkiyenin gururu  tamamiyle  türk  yapımı  bir  arac  sadece  aracın  geçiş  törenine  hazırlanışında  komplo  oldugu  için  üretime  geçmemiş  o  yıllar  için  anadol  şu andaki  megandan  çok daha  iyiyiydi  siyaset  yine  herşeyin  önüne  geçmiş  ve  türkiyenin  otomotiv  sanayisini  ilk  önce  italyanlara  sonrada  diğer  üretici  ülkelere  teslim  etmişken  bu  tür  olaylar  bence  umud  verici
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #16 : 31 Temmuz 2008, 00:50:30 »
Eleştiriyoruz sadece. Çünkü ülkemiz, onu yaptım bunu yaptım diyip bir sürü gürültü kopardıktan sonra ortaya hiçbir şey çıkaramayan insanlarla dolu. Bu da fazla zeki olmalarından kaynaklanıyor. Hep kolay yoldan para kazanmaya çalışıyorlar ama zeka ile bitmiyor herşey, kafayı akıllıca kullanmak lazım.

Bu arada biliyoruz ki bizimkiler yaparsa kralını yapar.
Yeter ki istesinler.

Bakma yaptığımız eleştirilere. Eminim ki hepimiz gurur duyacağımız bir araba olsun istiyoruz.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 31 Temmuz 2008, 09:42:41 »
bizimde dünyanın en iyi şirketlerinde çalısan otomobil tasarımcıları, iç tasarımcılar var. onlar da ister, made in turkiye yazan bir araç yapmayı ama; vs dolu ekonomi içinde piyasayı farklı bir kitle ele geçirmiş, onlardan önce tofaş vardı her ne kadar italya destekli olsada bizimdi biz üretmiş bizim insanımız teri ve emeği vardı ama diğer büyük firmalar onu istemedi 2000 den sonra yollarımız ayrıldı. cazipliği gitti tofaş üzerine geliştirme yapsaydık, eminim piyasada çin iran otomobilleri tercih edilmezdi... bu aracı yapanlara saygı duymak lazım emeklerinden ötürü tamam güzel ve çirkin göreceli bir kavram ama farklı araçların stillerini birleştirip farklı bir still üretmişler...
inanın bu ülkede birşeyler üretmek zor, emek var insan var ama maddiyat yok...

emeğe saygı diyorum başka birşey demiyorum  :tamamdir
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2008, 09:49:48 Gönderen: nizam »
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı fanatic06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 31 Temmuz 2008, 10:02:37 »
peki Zeki Müren'de bizi göreceekk miii  ;D

şaka bi yana.. maşşallah güzel duruyor...
piyasada iyi bi isim yapmasını dilerim...  :sevgi:
ELEŞTİRİ, GİZLİ HAYRANLIKTIR....

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #19 : 31 Temmuz 2008, 10:46:01 »
Bizim ülkede para yoksa beni boğaz köprüsünden atın.
Her türlü arabanın en kralını en iyi finansmanla yaparız.
Burada yan sanayiye ön ayak olacak olan devlet.
Teşvikleri buna yönelik yönlendirmesi gerek.
Sabancı vs. dev holdinglerde para mı yok Allah aşkına.
Her türlüsünü yaparlar.

Önemli olan sermayeyi yönlendirmek.

Tabii mevcut durum tatlı geliyor. Marketlerden kazan paraları.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 31 Temmuz 2008, 10:46:37 »
Bizim ülkede para yoksa beni boğaz köprüsünden atın.
Her türlü arabanın en kralını en iyi finansmanla yaparız.
Burada yan sanayiye ön ayak olacak olan devlet.
Teşvikleri buna yönelik yönlendirmesi gerek.
Sabancı vs. dev holdinglerde para mı yok Allah aşkına.
Her türlüsünü yaparlar.

Önemli olan sermayeyi yönlendirmek.

Tabii mevcut durum tatlı geliyor. Marketlerden kazan paraları.

aynı sey korayım :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı cabrio63

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 31 Temmuz 2008, 22:22:48 »
anadol  türkiyenin gururu  tamamiyle  türk  yapımı  bir  arac  sadece  aracın  geçiş  törenine  hazırlanışında  komplo  oldugu  için  üretime  geçmemiş  o  yıllar  için  anadol  şu andaki  megandan  çok daha  iyiyiydi  siyaset  yine  herşeyin  önüne  geçmiş  ve  türkiyenin  otomotiv  sanayisini  ilk  önce  italyanlara  sonrada  diğer  üretici  ülkelere  teslim  etmişken  bu  tür  olaylar  bence  umud  verici
o aracın adı devrim :) anadol maalesef 100% türk değil.bi çok testi fransa da yapıldı ve üretiminde GM den yardım alındı.üretime geçti ve başarılı oldu,keşke devam etseydi... >:(

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 01 Ağustos 2008, 09:55:43 »
bence bu araç yanlış bir seçim, yeni bir başlangıç için. spor otomobili kaç kişi alabilir ki ? kaldı ki bence spor bi otomobil olmaktan mühendislik olarak çok uzak bu araç. bence bi grup sanayici eleman toplanıp haydin araba yapalım diyerek oradan buradan aldıkları malzemelerle yapmışlar gibi. bi sürü mühendislik hatası mevcut, bana göre, mühendis arkadaşlar daha iyi bilirler sanırım. keşke madem otomobil yapacaklardı, otorup ar-ge sini güzel güzel çalışsalardı, 2 milyon dolar en azından boşa gitmezdi. biri kağıda çizmiş, öbürü de araştırma yapmış iç konsolu nerden alsak diye, diğeri motoru şanzımanı ayarlamış gibi olmuş... tabi ki emek var, deneme var ama, daha mantıklı çalışmalar yapılabilirdi... bence çok amatör. onun yerine binek ve bize özel bi araç tasarlasalardı, daha mantıklı olabilirdi, bunlar ulan 10 tane yapalım satalım voliyi vuralım diye mi düşündüler acaba diye de aklımdan geçirmiyor değilim ... aslında konuşulduğu gibi, istense bu ülkedeki pek çok şirket kendi otomobil tasarımını kendisi üretebilecek yatırımı yapabilecek kapasitede. ve şu anda satılan araçlardan daha da kaliteli olacağını düşünüyorum. örnek bmc pro benim bildiğim yerli üretim, ford tourneo da türk mühendislerin de çalışmaya katıldığı bir ürün, ford cargo da tasarım ve mühendislik olarak yerli bildiğim kadarıyla, tabi ki bi yerlerde sizden daha iyi olanlardan yardım alacaksınız... ama bana göre bu proje çok amatör, sadece aha yaptık oldu demek için yapılmış gibi...

Çevrimdışı AhMeTH61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 01 Ağustos 2008, 12:54:46 »
Açıkca sölemek gerekirse bende pek düşünmüyorum bu aracın seri üretime geçeceğini.
Tamam yapmışlar etmişler ama çok amatörce yani toplama bi arabayla piyasada ne kadar tutulabilirsinki?
Veya senin piyasada olmana izin verirler mi?
Türkiye'nin kendi arabasını yapması da bu aşamadan sonra imkansız görüüyorsa neyse.
Yatırımcılar dışarıdan ithal ediyorlar arabaları devrim olayı da aynı bizim kendi işadamlarımız Türkiye'nin ilerlemesini istemedikten sonra bu iş yürümez şimdiye kadar böyle oldu şimdiden sonra da değişeceğini zannetmiyorum belki değiştirmeye çalışırlar ama değiştirmez bazı güçler

Çevrimdışı melih_226

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 09 Ağustos 2008, 13:02:06 »
inş. piyasada iyi bir isim yapar ama bence 350 z ye çok benziyor araç

Çevrimdışı KOÇ:)

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 13 Ağustos 2008, 19:46:51 »

Görmüş olduğunuz resimlerin bilgisayarıma giriş tarihi 15 Haziran 2006 bunu yapanların bana verdiği bilgi yani onlarında mühendislerden aldığı bilgi şu şekildeydi.Güya bu araç 2007 2.yarısı ya da 2008 ilk yarısında serî üretime geçilip piyasaya sunulacaktı...
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2008, 19:48:47 Gönderen: KOÇ:) »

Çevrimdışı AhMeTH61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 13 Ağustos 2008, 19:48:54 »
Bu ne ya :S

Çevrimdışı KOÇ:)

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 13 Ağustos 2008, 19:53:38 »
Ülkem :)