bence bu araç yanlış bir seçim, yeni bir başlangıç için.
spor otomobili kaç kişi alabilir ki ? kaldı ki bence
spor bi otomobil olmaktan mühendislik olarak çok uzak bu araç. bence bi grup sanayici eleman toplanıp haydin araba yapalım diyerek oradan buradan aldıkları malzemelerle yapmışlar gibi. bi sürü mühendislik hatası mevcut, bana göre, mühendis arkadaşlar daha iyi bilirler sanırım. keşke madem otomobil yapacaklardı, otorup ar-ge sini güzel güzel çalışsalardı, 2 milyon dolar en azından boşa gitmezdi. biri kağıda çizmiş, öbürü de araştırma yapmış iç konsolu nerden alsak diye, diğeri motoru şanzımanı ayarlamış gibi olmuş... tabi ki emek var, deneme var ama, daha mantıklı çalışmalar yapılabilirdi... bence çok amatör. onun yerine binek ve bize özel bi araç tasarlasalardı, daha mantıklı olabilirdi, bunlar ulan 10 tane yapalım satalım voliyi vuralım diye mi düşündüler acaba diye de aklımdan geçirmiyor değilim ... aslında konuşulduğu gibi, istense bu ülkedeki pek çok şirket kendi otomobil tasarımını kendisi üretebilecek yatırımı yapabilecek kapasitede. ve şu anda satılan araçlardan daha da kaliteli olacağını düşünüyorum. örnek bmc pro benim bildiğim yerli üretim, ford tourneo da türk mühendislerin de çalışmaya katıldığı bir ürün, ford cargo da tasarım ve mühendislik olarak yerli bildiğim kadarıyla, tabi ki bi yerlerde sizden daha iyi olanlardan yardım alacaksınız... ama bana göre bu proje çok amatör, sadece aha yaptık oldu demek için yapılmış gibi...