bnm aracımın sol arkadan çok ufak,önden 40km ile ben vurdum ve bariyele ortalama 80km hızla sürtmekten ve kaldırıma dokunmaktan başka kazası yok...önceki sahiplerinin hepside ya aracın hastası yada vw servislerinde çalışan kişiler durum böle olunca arabanın kasası özellikle şaseleri felan çok ii durumda fazlasıyla diri...diğer bir yandanda arabanın cam önünde,sağ çamurluğun cam önüne yakın kısmında ve arka bagaj kapağından başka hiç bir yerinde pas-çürük yok yani kısaca 1günde motor indirip kaporta işinide rahatlıkla bitirebilirim..çamurluklarla oynıcam olmuşken sıfırını yaparım,bagaj kapağınıda sıfır bulursam değişcem kalır sadece cam önü oda çürük bile değil pas 1saat almaz...kısaca araba boya için hazır posizyonda nerdeyse...çamurluk içlerinde altta felan çürük vardır dersen arabanın gözükmeyecek her yeri kontrol edilip temizlendi 8-9 ay evvel konusu önceki sayfalarda mevcut görebilirsin ;)senin suan harcadığın zamanı ben önceden harcadım param olursa 1 haftada çıkarırım istersem...