işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
ben soğuksuda oturuyorum sen nerdensin goptanmıydın buralarda ne işin vardı abi teşekkür ederim... white ampüllerden falanmı alayım...
h4 mü uzun kısa mı? yoksa tek kısa mı ne marka detaylı sorayım almak isterse burak diye
Bizimkilerde tek slot var tek h4 oluyor tek farda yani kısa alırsak uzun olmayacak sanırım almısken uzun kısa almak sart gibi
Fiyat uygunmus ozaman ben 3 sene önce sormustum 400 tl idi kısa zamanda xenonlanmak sart oldu artık
Hayırlı olsun su bantları sökte oyle bakalım birde artistik pozlar çek yapıstırdınmı sen onu ?? normalde puntolu dalga ile olmuyormuydu?
bir hasta ziyaretine gelmiştim o sıralar gördüm bu takılı olanlar ne ki şu an anlayamadım bile çirkin gözüküyolar...apaçi şahinciler gibi bence acilen değiştirmelisin xenon düşün derim ben dün taktırdım 180tl 1 takımı çok güzeller
Artiz mi ne artisi artiz ne ara la vwtr.net te Bu arada Burak far kaşını siyah yapman hem iyi olmuş hem kötü iyi olmasının siyah yaptığın için karoser rengiyle ton tutturamazdın kötü görünürdü kötü olmasının nedeni çokta sinirli bakmıyo hayırlı olsun bence en güzelini yapmışsın siyah yapmakla bi Angel veya Smoked far al dahada güzel olur