Anket

Sizce Hangisi ? ? ?

3 (11.5%)
23 (88.5%)

Toplam Oy Verenler: 26

Gönderen Konu: Daha neler Yapılabilir ? ? ?  (Okunma sayısı 62287 defa)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: Daha neler Yapılabilir ? ? ?
« Yanıtla #140 : 11 Mart 2009, 19:45:33 »
gökhan, ben bi göbek aldım spor direksiyon için, göbekle birlikte korna için göbeğin ortasında bir parça geldi. göbeğin içinde de bağlantı için bir yer var, yani göbek için korna göbeği diye bişey var, sanırım o yok sende yoksa bulmaya çalış onu...
Veeee nihayet pcmi yaptırabildim saolsun bizim peder pcyi çökeltmiş çağlar abi dediğin gibi gelen o parça direksiyonun kornası benim şuan takılı olan direksiyonun ortasını sökünce aynen yuvarlağın arkasında bağlantılar var ama ben bu direksiyonlardan hiç görmedim bunlar orjinalmiş ben çok küçükken bu direksiyon takılıydı bunun kornası çalmıyo ortasını söküp kabloları birleştitirirdi abim ama baktımki olmuyo oraya bişeyler ayarlarıs  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #141 : 15 Mart 2009, 11:39:32 »

Sadece Önler takıldı yakında arkalarla beraberiz ;D

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #142 : 16 Mart 2009, 11:26:23 »

Herkese SLM resimde işaretlediğim yerleri kırmızıya boyamayı düşünüyorum eğer kolay bir işse nasıl biryol izlemeliyim yada hangi boyayı kullanmalıyım vs... Yardımcı olabilirmisiniz ? ? ?Yada beni aşan bir işse kimlere yaptırtabilirim ???

İşte yapmak istediğim şekil bu ama sadece ibrenin rengini değiştirmek istiyorum kadranın arka fonuyla bir işim yok yardım edebilirmisiniz  :melek:

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #143 : 21 Mart 2009, 00:04:51 »
Bildiğiniz gibi sizin tecrübe ve yardımlarınızla arabamı azda olsa orjinalleştirdim ve güzelleştirdim şimdi ise biraz performansını arttırmak istiyorum tekrar sizin tecrübe ve yardımlarınıza ihtiyacım olucam motor olarak mk2 karb. kullanıyorum üzerinde moschowich karb. var bunu değiştirsem nasıl bir değişme olur performasnta yada küçük masraflarla nasıl arttırabilirim örneğin işte şu yağdan kullan daha sağlıklı olur vs... :melek:

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #144 : 22 Mart 2009, 17:45:02 »
Herkese Selam uzun zamandır olmasına rağmen canıma tak etti debriyaja bastığım zaman insanın içini ürperten bir gıcırdama sesi geliyor ama debriyaj pedalını sağ aşağıya doğru bastığım zaman sesi kesiyor dümdüz basınca tekrar yapıyor sizce nerden olabilir yada nasıl çözebilirim ? ? ?

Çevrimdışı cabrio63

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #145 : 25 Mart 2009, 12:41:18 »
motorun bi fotosunu çekip koyarmısın?debriyaj pedalının asılı olduğu yerden itibaren wd 40 la yağlaman lazım,ama oraya ulaşmak biraz zahmetli...

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #146 : 25 Mart 2009, 18:24:18 »
Cihan abi motordan değilde sanki pedal bişeye sürtüyomuş gibi ses çıkartıyo ama gene motor fotosu çeker koyarım :tamamdir

Çevrimdışı Kaancabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #147 : 26 Mart 2009, 22:23:59 »
Alıntı
Bildiğiniz gibi sizin tecrübe ve yardımlarınızla arabamı azda olsa orjinalleştirdim ve güzelleştirdim şimdi ise biraz performansını arttırmak istiyorum tekrar sizin tecrübe ve yardımlarınıza ihtiyacım olucam motor olarak mk2 karb. kullanıyorum üzerinde moschowich karb. var bunu değiştirsem nasıl bir değişme olur performasnta yada küçük masraflarla nasıl arttırabilirim örneğin işte şu yağdan kullan daha sağlıklı olur vs...

Üstündeki karbüratörün memelerini büyüt yada çift boğaz weber ayarlamaya çalış ama yakıtta bu oranda değişir tabi...

Çevrimdışı rocco35

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #148 : 26 Mart 2009, 22:46:22 »
Herkese Selam uzun zamandır olmasına rağmen canıma tak etti debriyaja bastığım zaman insanın içini ürperten bir gıcırdama sesi geliyor ama debriyaj pedalını sağ aşağıya doğru bastığım zaman sesi kesiyor dümdüz basınca tekrar yapıyor sizce nerden olabilir yada nasıl çözebilirim ? ? ?
Şanzuman gövdesine yakın debriyaj telinin bağlı olduğu bir ağırlık var , şanzuman gövdesine sürtüyor olabilir eğer öyleyse elle ya da alet yardımıyla düzeltebilirsin. Şayet telde çatallanma varsa dikkat bu da yapıyor olabilir ve tel kopmaya yakın demektir. Bunun dışında pedal dibi wd 40 ile yağlanabilir . Kolay Gelsin

Çevrimdışı rocco35

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #149 : 26 Mart 2009, 22:47:09 »
Şanzuman gövdesine yakın debriyaj telinin bağlı olduğu bir ağırlık var , şanzuman gövdesine sürtüyor olabilir eğer öyleyse elle ya da alet yardımıyla düzeltebilirsin. Şayet telde çatallanma varsa dikkat bu da yapıyor olabilir ve tel kopmaya yakın demektir. Bunun dışında pedal dibi wd 40 ile yağlanabilir . Kolay Gelsin
« Son Düzenleme: 26 Mart 2009, 22:49:28 Gönderen: rocco35 »

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #150 : 27 Mart 2009, 18:57:56 »
Kaan abi ben bu moskhowich karb. bıktım kendimi külüstür gibi hissediyorum asıl amacım GTI ama weberde düşünmüyor değilim bir tane karb. var bende sanırım weber ama tek boğaz onunda altına takoz koymak gerekiyormuş onlar elektronik tipi olduğu için sorun yaratabilirmiş  :-\ Abi ses motordan değil pedaldan geliyor çok yakında ses sankı pedalın dibi bir yere sürtüyor ona ben bir bakıyım wd40 yağlıyayım bakalım fayda edicekmi  ;)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #151 : 05 Nisan 2009, 18:35:08 »

Arabanın görüntüsünü biraz daha agresif göstermek istiyorumda acaba panjurdaki çıtaları söksem nasıl olur yada tek farlı yapsam  ???

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #152 : 05 Nisan 2009, 18:36:53 »
Yada yeni fikirlere açığım tabiki orjinallikten kaçınmadan ;)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #153 : 05 Nisan 2009, 20:31:53 »
Agrasif görünmesi için yeni tip tek far panjur takıcaksın.. + lı far takıcaksın ve panjur spoiler ınıda gene kullancaksın...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"