ilker alda bizim arabalar sürekli özen ister bakım ister sen nasıl baş edeceksin bunlarla.
gerçekten yapabileceksen al derim.
yada uygun bir fiyata bulursan al yaptır en temizi kafana göre binersin,
ama sen bunu unut en iyisi, sen temiz bir araç almaya çalış, daha tempranın pistonlarını bulana kadar canın çıktı.
mk1 le ne yaparsın kim bilir
erşan maşallah demeyi unutmuşum, so sorry.
valla ben arabamla ugrasmayı cok severim, sorun olsun baska şeyler olsun, zaten zevki de orda cıkıyor, henuz baba olmadım ama, belki de bu ilgilenme olayı bir babanın cocugyla ilgilenmesi gibi bişey olabilir.
bugun benim eski şahini aldıgım galeriye ugradım, dedim abi bana bi golf bul, 1 kasa, o da eski kurtlardandır, 30 senedir araba alıp satıyor, sen mk1 le ugrasamazsın dedi, seni aşar onlar, bide temizini bulmak yuzde 3 gibi bir şey, cok zor bi ihtimal dedi. ben sana 2 kasa gti bulim ama gti da sana gitmez, gel sen beni dinle 5 kapı 2 kasa golf bulayım ben sana dedi
öle deyince kafam karıstı ama aklım bandırmadaki seyfi abinin arabada, kaldı ki 1 hafta sonra maaş cıktıgında istedigim gibi gelirse maaşım krediye basvurcam, cıkarsa seyfi abinin arabayla ilgilenicem, tempra da ne zaman satılırsa artık
zaten ersan abiyle beraber gideriz seyfi abiye ehralde dimi abi
bilmiyorum, burdaki eskiler bilir, nerdeyse mart ayından beri golf leri takip ediyorum, eger alırsak da nası olcak bilmiyorum
ersan abim yardımcı olcak artık, basının etini yerim, haftada 3 gun erdek