Gönderen Konu: Arkadaşlar stepneye lpg tankı taktık stepneyi hiç taşımasam mı ?  (Okunma sayısı 28539 defa)

Çevrimdışı freedom

• Profili Görüntüle
Bizim arkadaş taşımıyor stepneyi , sende taşıma diyor mantıklımı bu taşımasam iyi aslında hem bagaj zaten küçük. Market alış verişini bile zor alıyor. :D Taşımayan varmı dez avantajı oldumu acaba ?

Çevrimdışı ahmethan

• Profili Görüntüle
Taşıyıp taşımamak sana kalmış ama bence taşımanda yarar var. Çünkü sanırım stepne taşımamanın cezası var. Ha kimse sormaz ya olur da sana denk gelirse bilmem. Bir de dünya hali bu lastik falan patlar sıkıntı olur.Yine de sen bilirsin.

Çevrimdışı SPoRTeXHauST

• Volkswagen Türkiye
  • Kuzen
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf IV
Aracınla sürekli şehirler arası dolaşmıyosan yada aniden yola çıkmıyosan bende taşımasanda olur. Şehir içerisinde iş ev - ev iş se sürekli herhangi bi sıkıntı olduğunda birine rica edipte isteyebilirsin ::)
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Çevrimdışı KemalSume

• Profili Görüntüle
Bence her zaman taşımalısın. Yıllarca ihtiyaç olmayabilir ama ihtiyacın olduğunda ortada kala kalırsın. Sadece patlama değil lastiğin yarılma ihtimalini de göz önünde bulundurmalısın. Ben LPG taktırmadım ama eğer taktıracak olsaydım, stepneye bir kılıf diktirip arka koltuğun tersine dik bir şekilde monte edecektim. Önerebilirim, böylece yer kaybın fazla olmaz zaten motosiklet lastiği gibi bişi.
Her şey sende gizli...

Çevrimdışı HellHound

• Muharrem
    • Profili Görüntüle
Her ne olursa olsun stepnesiz asla gezme derim...Daha Önce hiç kullanmadığım stepnem bana öyle bir yerde lazım oldu ki olmasa napardım bilmiorum.Fethiyede şehir merkezinden 20 km uzaklıktaki,Doru düzgün araç geçmeyen bir köy yolunda lastiğim patladı.Sanırım stepnem yerinde olmasaydı hayatımın en uzun yürüyüşünü yapıcaktım :)

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
Bu tarz durumlar için stepneyi ayda bir kontrol etmek lazım aslında.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı HellHound

• Muharrem
    • Profili Görüntüle
Aynen ben o günden beri ayda 1 fln havasını kontrol ediyorum...

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
Bir de stepnelerdeki lastikler yıllarca değişmediği için özelliğini de yitiriyor.
Sanmıyorum ki birimiz çıksın 5 yılını doldurdu stepnenin lastiğini değiştireyim desin.
O nedenle stepneyi takınca çok dikkatli araç kullanmak gerek diye düşünüyorum.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı tanerim

• mk1 i yolda, hatunu kolda severim...
    • Profili Görüntüle
arkadaslar bı madde cıkmıs ama bılmıorum ne zaman cıkmıs belkı duyan goren vardır lastık patlayınca degıstırmeye gerek yokmus sprey bı tupten sıbob yerınden ıcerıye basıomussunuz ıcerde kı delıgı bulup kapatıyomus buda bagajı kucuk olanlara yeter ama sehırler arası mutlaka olması lazım derım ben... :tamamdir

Çevrimdışı yakkir

• GAVURDAĞLI
    • Profili Görüntüle
arkadaslar bı madde cıkmıs ama bılmıorum ne zaman cıkmıs belkı duyan goren vardır lastık patlayınca degıstırmeye gerek yokmus sprey bı tupten sıbob yerınden ıcerıye basıomussunuz ıcerde kı delıgı bulup kapatıyomus buda bagajı kucuk olanlara yeter ama sehırler arası mutlaka olması lazım derım ben... :tamamdir

LASTİK TAMİR EDİCİ,ŞİŞİRİCİ SPREY LASTİK

Bundan bahsediyorsun sanırım
http://www.hepsiburada.com/stac-italy-lastik-tamir-edicisisirici-sprey-lastik-tamirine-son-091153/productDetails.aspx?categoryid=262977&productid=otm091153
En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
ahahha benim lastik patlamıştı stepneyi bi çıkardım sönmüş leş gibi olmuş ama lastik köpüğüm vardı gerçekten süper bi icat azcık sıkıyorsun hemen içerde genleşiyo kocaman oluyo lastik :D bide lastiğim 195/45/15 dunlop marka sanırım orjinal :D

bu arada stepneyi kesinlikle taşımanı tavsiye ediyorum
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı dangerfield

• Profili Görüntüle
aynı dert bendede var ve stepneyi taşımak istemiyorum artık. oğuz benim anlamadığım madem köpük iş görüyor neden hala "KESINLIKLE taşımanı tavsiye ediyorum" dedin? ben köpük kullanan birilerini arıyordum tam olumlu sonuç aldığını duyunca sevinmişken hala stepne diyorsun. köpük işini görmedimi tam olarak? biraz daha aydınlatırsan sevinirim.

Çevrimdışı mertkoray

• Profili Görüntüle
stepne olmazsa olmaz  :tamamdir işe yaramıycak bir parça olsa araca koymazlar zaten  :D :bekleriz:

Çevrimdışı dangerfield

• Profili Görüntüle
işe yarayıp yaramamasını tartısmıyoruz zaten. taşınmamasının yaratacağı dez avantajları veya taşınmaması durumunda alınabilecek farklı önlemleri dusunuyoruz. köpük spreyler gibi.