Arakdaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Yeni polocuyuz bizde. Bizim emektar unuyu takasa verip üstüne cepteki tüm paramızı ekleyip, birazda kredi ile poloya terfi edelim dedik.Aracı alalı daha yeni iki ay oldu. Aranıza böyle kötü bir durumla katılmak istemezdim. Geçen çarşamba ışıklarda durduğumda arakadan gelip vurdu adamın biri. Yol boş ve sürate müsaaitti. Sanırımçok hızlı geliyordu ve ışığıda farkettmedi galiba. Ben fren sesiyle dikize gözümü tam çevirdigimde adamın vurduğunu gördüm. Kaza yapmak çok kötü bir durum.Allah kimseye göstermesin. Cana gelecek bir kazada olabilirdi diye şükrediyoruz.
Babama karşı çok sorumlu hissetim kendimi. Ben onun araca kolay kolay alışamayacağını düşünürken ben kaza yaptım. Burnumun direği sızladı.
Kaza yaptıktan sonra tutanak mevzuatı ile bende tanıştım. Polis gelmesine rağmen evraklarımıza baktı ve tutanağı nasıl dolduracağımız konusunda açıklama yaparak gitti. Bizde özen bezene doldurduk tutanağı. Kaskomuz da var. Aracı yetkili servise çektirdim ve tamire başlamışlar. Almanya'dan bagaj kapağı gelmesini bekleyecekmişiz bir hafta kadar. Dört dörtlük olsun da beklemeye razıyız.
Bagaj, stop ve tampanu değiştiriyorlar. Bagaj arka çıtada ve birkaç şeyde de hasar çıkar herhalde. Yan çamurluğu(depo kapağının olduğu yer) değiştirilip boyanacakmış. Çamurluk tamirattan sonra sırtarık dururmu? Boyandığı belli olurmu?