E30 lu olan kişiyi aslında ben size süpriz olarak çağırdım çaktırmayın o da buluşmanın bir parçasıydı
(şaka tabiikide)
VWTR nin ilk İstanbul buluşmasını gerçekleştirmiş olduk. Gelen bütün arkadaşların ayağına sağlık. Çok profesyonelce bir organizasyon olmadı belki ama maksat beraber olmak ve tanışmaktı. Ben çok memnun kaldım. Gerçekten çok güzel bir gün geçirdik.
Buluşma noktasına gittiğimde Atıf abi(ne kadar abi dememe kızıyorsada) ve Yasin arkadaşları ile gelmişti. Daha sonra Tolga, Metin, İbrahim ve Melih te geldi. Herkes tamamdı. Karting yapmak için yola koyulduk. Gidene kadar yolda güzel fotolar çektik. Karting de güzel çekişmeler oldu. Ben-Yasinle
Arda-Tolga ile bayağı bir çekişti. Atıf abim sağolsun beni görünce yol verdi. Yasin bana o vuruşunu unutmucam bir kaç defa vurdun. Bir dahakine ödeşiriz artık
Kartingde arabanın başındaki sohbetlerimizden sonra yemek için tekrar yola koyulduk.
Maslaktaki Migros un kocaman otoparkına vardık. Oturacak yer bulamadığımız için yemeklerimizi alıp arabanın başına geldik. Daha sonra fotoğraf çekimlerine tekrar başladık ama güvenlik görevlisi foto çekmeyin yasak dedi. Arabamın fotosunu çekiyorum diyorum yasak diyor
neyse isabet olmuş bizde başka bir yere gittik orda hem sohbet muhabbet hem de fotoğraf çektik. Artık üşüdük ve aramızda yolu uzun olan kişiler vardı. Bir İstanbul buluşması böyle sona erdi.
Bir başka buluşmada görüşmek dileğiyle...