Gönderen Konu: Araç muayenesine girecekler dikkat!‏  (Okunma sayısı 9078 defa)

Ynt: Araç muayenesine girecekler dikkat!‏
« Yanıtla #14 : 24 Aralık 2008, 17:09:37 »
bide yeni yıl itibari ile zam gelicekmiş erken gitsekmi acaba.mesela benim şubat sonunda bitiyo muayene süresi  yıl sonuna kadar gitsek nasıl olur ¿

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #15 : 24 Aralık 2008, 23:39:11 »
Valla gitmeden önce araçlarınıza iyi bakım yapın burdaki TUV cüler şerefsizlik yapmaya başlamılar bile aracının boyasında cizik olana bile TUV vermiyolarmış giden çok mağdur durumdalar hatta birisi artık yeter deyip personelin birini tornavida ile yaralamış.... 2003 model aracın kaportası çürük diye tornavida ile delik deşik yapmış aracın karoserini sahibide o personeli biraz delmiş....
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı volksport

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 25 Aralık 2008, 03:48:15 »
arkadaşımın arabasını götürdük ceset torbası yok diye geçirmedi, kapıdaki çakallardan 1 tanesini 50 ytl ye aldık mecburen...
kapı ve çamurlukta hafif çizikler vardı onları bile yazdı herif ya yuh..

nihahahahha iyi para varmıs nen boşuna okuyoz universite bizdemi çakallık yapsak...

Çevrimdışı passi

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 25 Aralık 2008, 15:42:28 »
bnde sorun çıkartmadılar vallahi
ama bn de duydum cok sorunlarla karşılaşanlar varmış

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 26 Aralık 2008, 17:47:03 »
Alıntı yapılan: volksport link=topic=8333.msg88028#msg88028 date=1230169695

nihahahahha iyi para varmıs nen boşuna okuyoz universite bizdemi çakallık yapsak...

ruhsatın arkasında muayene yazmak için yer yoktu, direk kapıdaki adama yönlendirdiler..
çıktık amca oturmuş daktiloyla ruhsat bilgilerinin sadece ön yüzünü geçiriyor 15 ytl bayılıosun..
harbici boşa okuosun Eralpcim bizde boşa çalışıyoruz :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

« Yanıtla #19 : 26 Aralık 2008, 22:52:37 »
akşam haberlerinde izledim bugün adamın far ayarı hafif yukarı bakıyormuş ve arka diskler öne göre biraz daha az yani zayıf tutuyomuş diye gönderiyodular adamı ya yuuh dedim.ben gidersem kesin kalıcam.
1.cam filmi
2.stop lambası filmi
3.yangın söndürücü
 görünürde olanlar bunlar onlar daha neler çıkarır bilemem