Gönderen Konu: golfümüze rcd 200 nasıl olur?  (Okunma sayısı 107092 defa)

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
Ynt: golfümüze rcd 200 nasıl olur?
« Yanıtla #84 : 24 Ocak 2009, 23:56:04 »
vala benim eski arabadaki sistemi az bucuk biliosundur
ben o typle bi basla iki mid takımla yandaki otobusun camlarını titretiodum ama sana en kısa zamanda haber vercem typ konusunda

:D
Dogrudur kardesim.Benimde su anda Alpine mp3 calarin yaninda 2 tane orjinal blaupunkt mid bass(on kapilarda), 2 tane Jbl mid bass(arka kapilarda) var.Yani 4 hoparlor 4 tiz orjinalinde oldugu gibi.Oyle bass-amfi-kapositor falan filan yok.Bagajim bombos :) Bu haliyle bile kapilarin titresimi bacaklarimi agritiyor  :)
Gayet memnunum ama dedigim gibi goruntu berbat.Her yer mavi kirmizi.Teybi bi aciyosun yemyesil  :D

Çevrimdışı oguz oktay

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #85 : 25 Ocak 2009, 00:34:46 »
oo renk olayı yuzunden halil bi bora cı arkadasa pionerr in aynı bizim kırmızı ledler gibi ısgı olan typ aldık madiamarketten 339 lira ses mükemmel

Çevrimdışı can3501

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #86 : 26 Ocak 2009, 09:37:54 »
ses kalitesini bilmem ama görüntü olarak çok tatlı durmuş benimde aklımda denk gelirse almayı düşünüyorum

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 26 Ocak 2009, 11:21:26 »
Arkadaşlar yorumlarınızdan dolayı herkese  çok teşekkür ediyorum, bu arada can adana çevresinden yalnız olduğumu düşünüyordum neyseki bi komşum varmış  :) rcd 200 düünen arkadaşlara yardımcı olurum.
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

Çevrimdışı smflzgolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 26 Ocak 2009, 11:52:35 »
Kaya nasıl yardımcı olcen süle bakalım rcd 200 gömüsü felanmı buldun... :bekleriz:

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 26 Ocak 2009, 11:58:25 »
aslında golfü olanlara yardımcı olmayı pek düşünmüyorum rcd 200 konusunda! ;D yalnızca bende olsun istiyorum.. biraz bencilim galiba  :) şaka bir yana golflerde ekran geceleri silik gösterebiliyor, seninkinde yokmu diyeceksiniz vardı ancak küçük bir operasyondan sonra hallettik ama bu o kadar basit bir işlem değildi neyse yinede yardımcı olurum..şuan başımda büyük bir bela var,en kısa zamanda hallederiz inşallah..
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

Çevrimdışı VOLKAN_EMİR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #90 : 26 Ocak 2009, 15:41:46 »
Arkadaşlar;Bende JVC KD-G335 var.Ses, ışık uyumu ve fiyat konusunda tavsiye ederim.Rcd 200' le karşılaştırmadım ama Pıonerr' den çok çok iyi bi sesi var.
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza!

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #91 : 29 Ocak 2009, 12:35:27 »
http://www.caraudiocentre.co.uk/product_m-alpine-cde-9874rr_p-23172.htm

arkadaslar ben bu urunu cok ıstodum passatıma hem renk ambıansı passatla cok uyucak hemde alpıne full kalıte ama Tr'de kı fıyatını 400 duyunca hayallerım suya dustu  :'( benım teyp ıcın ayıracagım max. 250
şımdı benım soruma gelınce yukardakı lınkte alpıne 210 tlye falan gelıyo bızım Tr'de nıye 400 ??? >:(  arkadaşlar yaza dogru baya bısey yapmayı dusunuyorum araca sımdıden arastırmaya gırdım

bana max 250 ytl ye alpıne kalıtesıne yakın ve renk uyumu passatla bırebır aynı bı urun onerırmısınız ???
yada bu ustekı urunu dısardan getırtebılırmıyım??? 210 tl fıyatı var 40 50 kargo olsa yaklaşık 250 ye gelır

arkadaşlar bana bi yardım edın ya ıkılem de kaldım şu kardesınıze bi el atıverin  :D

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #92 : 29 Ocak 2009, 12:41:17 »

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #93 : 02 Şubat 2009, 14:09:16 »
ya beyler kusura bakmayın ama alpinelerle veya diğerleriyle ne uğraşıyorsunuz ya,takın bi rcd 200 keyfinize bakın,bırakın bu rengarenk şeyleri..  ;) bubnlara vereceğiniz paralara güzel bir rcd bulabilirsiniz..bulamam diyorsanız bana dönün.. ;)

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #95 : 02 Şubat 2009, 14:51:53 »
bu siteye üyelik almanya dışındakiler olamıyor diye biliyorum yoksa fiyat kaçırılmayacak gibi..

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #96 : 03 Şubat 2009, 01:30:13 »
arkadaşlar ben şuan teyip masrafına ayıracak bütçem yok, orjinalle idare ediyorum ancak değiştirecek olanlar için SONY CDX-GT222 NİN FİYATI = 177 TL (4x45 W, aux-line girişli)
                 SONY CDX-GT424U NUN Kİ = 229 TL (4x52 W, USB girişli)=benim tercihimde bu olurdu.
     bu fiyatları bugün babamın kangoo sunu orjinal renault servisine götürdüğümde bana verdikleri promosyon kitapçığında okudum. dışarıda fiyatlar nasıl bilmiyorum ama bana çok uygun  geldi. neticede sony ve pioneer bence en iyi markalar. :tamamdir

Çevrimdışı as5338

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #97 : 03 Şubat 2009, 08:05:52 »
slm ebay.de yi çok kontrol eden birisi olarak bu fiyata alacaksanız kayada var zaten 300 lira diyordu çünkü ebay.de takip gerekiyor son dakikalrda 100 euro birden arta biliyor fiyat ki şimdi baktım 142 euro da bende çok takip ediyorum ama netice alamadım fiyat konusunda kayanın teklifi bir hayli iyi varsa nakitiniz uğramayın alm hem alacak birisini bulmalısınız birde nasıl ve ne zaman gelecek