Gönderen Konu: arac boyası  (Okunma sayısı 14376 defa)

Çevrimdışı g_vg

• Profili Görüntüle
arac boyası
« : 26 Şubat 2009, 20:26:24 »
arkadaslar aracımı baharda yada yaza dogru komple boyatmak istiyorum
parça boya var renk tonlarında uyumsuzluk oldugundan gözüme çok batıyor
aracım altın rengi kimide bal rengi diyor
ton farkı sorun olmaz ama belirgin bir renk değişikliğine gitsem ne gibi problemlerle karşılaşabilirim acaba?
resimdeki aracın rengi gibi boyatsam mesela
sonuçta ruhsatta sarı yazıyor
oda sarı buda sarı
sol üstteki benim aracım
sizce?

Çevrimdışı erdem2179

• erdem2179
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf mk3 gti
Ynt: arac boyası
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2009, 20:49:03 »
aynı boya koduyla boyat derim ben
Mk3 gti

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2009, 21:02:27 »
bence sedeflı sarı boyat muthıs renk(sagdakı golfe benzıyo rengı ama sedeflı oldugu ıcın gece gunduz farketmıyo guneş gıbı parlıyo

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #3 : 26 Şubat 2009, 22:44:20 »
 Kardeşim bence tavanı boyatma kendi rengine belden aşağı boyat.Satarken problem çıkarabilir bence.
03.06.2005

Çevrimdışı revelation

• "Just like what you want"
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 26 Şubat 2009, 22:51:39 »
canım kardeşim. Eğer aracını boyatacaksan renk mühim deil. o araca boya deydikten sonra değeri elbet düşecek. ama bana soracak olursan aracını yine aynı renge boyat ama vernikli olsun. Vernikli boyalar daha güzel tutar ve parıl parıl parlar. veya sedefli boya attır. ama spiral olarak değil resmen fırın boya olarak yaptırtki daha sonra yine canını sıkmasın.

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 26 Şubat 2009, 22:52:57 »
kesinlikle tavanı boyatma .....hatta hiç boyatma ....illede boyatçaksan çok çok iyi usta bul öyle boyat..

!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 27 Şubat 2009, 00:45:37 »
canım kardeşim. Eğer aracını boyatacaksan renk mühim deil. o araca boya deydikten sonra değeri elbet düşecek. ama bana soracak olursan aracını yine aynı renge boyat ama vernikli olsun. Vernikli boyalar daha güzel tutar ve parıl parıl parlar. veya sedefli boya attır. ama spiral olarak değil resmen fırın boya olarak yaptırtki daha sonra yine canını sıkmasın.
ya bende bunu anlamıyorum,bi ton para veriyosun arabayı boyatıyosun değeri düşüyor :D Kazası yoksa ne olmuş boya yediyse,kötü bişey değil ya bu! Bu arada sol alttaki arabanın boyası çok tatlı ama stock arabaya bu kadar yakışmaz. Ufak tefek inceden bi body kit'in yayın ve güzel bi jantın varsa tadından yenmez :D

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 27 Şubat 2009, 00:47:22 »
kesinlikle tavanı boyatma .....hatta hiç boyatma ....illede boyatçaksan çok çok iyi usta bul öyle boyat..

Ankara'da isen bildiğim çok iyi bir boya ustası var amcam on numara! Benim kaportacı abim onunla çalışıyodu,sol tarafı komple boyattık,en ufak bi hata boyada dalgalanma vs. yok.Arabanın sol tarafı fabrikadan yeni çıkmış gibi duruyor :D

Çevrimdışı revelation

• "Just like what you want"
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 27 Şubat 2009, 00:52:34 »
Gani ben de sinir oluyorum bu duruma ama ne yapcan. İşte galericilerin arabalardan para kazanmıyoruz dediğine bakma. Mesele en kısa ve ucuz yoldan arabanı almak ise her türlü şeyi bahane ederler. çiziksiz arabayı ikiye bölünmüş olarak bile ikna ederler yeri geldiğinde. İşte boya böyle birşey. ama en mantıklısı boyatmak. sonuçta 1 yılda olsa 1 ayda olsa 10 yılda olsa kullanacak kişiler biziz. o yüzden hiç farketmez. BOYAT GİTSİN.

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 27 Şubat 2009, 01:03:18 »
Valla param olsa en son boyattığım ustaya götürecem arabamı komple boyaya sokucam pırıl pırıl olsun :D İstedikleri kadar değerini düşürsünler onların dediği fiyata veren kim :D Sonuçta bana göre arabanın fiyatını arabanın duruşu,arabanın motoru ve içinin durumu belirler. Araba güzel görünüp insanın kanını kaynatıyorsa isterse 3 kat boya olsun üzerinde, kimin umrunda... Siyah arabası olanlar ne yapsın? Uzun yolda taş gelse çizik oluyor,arabanın üzerinde toz varsa yıkarken çizik oluyor onların canı yokmu :D

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 27 Şubat 2009, 08:13:00 »
g_vg hocam bana soracak olursan aracının rengi mükemmel, hatta aynı renkte bir 2001 bmw 320Cİ ye müşteri olmuştum,rengi mükemmel ötesi, diğer resimlerdeki araçlar modifiyeli oldukları için öyle görünüyorlar,ancak sen bu şekilde boyatırsan ticari taksiye benzer.. bu benim kendi düşüncem ama yine de sen bilirsin..saygılar..
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

Çevrimdışı HellHound

• Muharrem
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 27 Şubat 2009, 10:19:22 »
aracını m3 sarısına boyat derim ;) on numara olur hem yarın bigün arabanın bi yeri boyanması gerekirse boyayıda rahat bulursun.Hem bu renk aracının rengine yakın olduğundan ruhsatta flnda sorun yaşamazsın.Aracın boyalı olucak fiyat kıraralar diyede düşünme zaten her türlü bir yerden fiyat kırıyorlar.Boyalı araçlar biraz geç gitsede elbet gerçek alıcı buluyorlar hiç can sıkmaya gerek yok.

dediğim renk bu...
http://image1.sahibinden.com/photos/669/7046071_435870_brz4669.jpg

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 27 Şubat 2009, 10:26:00 »
abı dedıgı gıbı m3 rengıde guzel...bu açık hardal sarısımı oluyo???

Çevrimdışı dincer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 27 Şubat 2009, 12:27:01 »
aracını m3 sarısına boyat derim ;) on numara olur hem yarın bigün arabanın bi yeri boyanması gerekirse boyayıda rahat bulursun.Hem bu renk aracının rengine yakın olduğundan ruhsatta flnda sorun yaşamazsın.Aracın boyalı olucak fiyat kıraralar diyede düşünme zaten her türlü bir yerden fiyat kırıyorlar.Boyalı araçlar biraz geç gitsede elbet gerçek alıcı buluyorlar hiç can sıkmaya gerek yok.

dediğim renk bu...
http://image1.sahibinden.com/photos/669/7046071_435870_brz4669.jpg

bmw  deki renk benim golfün rengi bende aracımı boyatmak istiyorum ama dediğiniz gibi dışarda sanki kazalı araba gibi boya var falan vs ile fiyat düşüyor her neyse bunları geçelim biz aracımızı biliyoruz peki aracın tavan kalmalımı boyatırken yoksa komple boyatmak mı lazım ve fiyat konusunda bilgisiolan arkadaşlar bizlerle paylaşırsa çok sevinirim ....
ruhlar fahişe olduktan sonra bedenler bakire olmuş neye yarar !