Tesekkur ederim arkadaslar tekrar tekrar.Iyi dilekleriniz icin sagolun.Allah hepimizi kazadan beladan korusun, cok sevdigimiz araclarimizla uzun yillar mutlu mesut etsin.
Bizim ailede su araba senin bu araba benim diye birsey yok.Isteyen istedigine biner.Fakat bendeki vw hastaligi babamda yada ne bileyim abimde olmadigi icin ve ayrica arabaya sadece araba gozuyle bakip bir ulasim aracindan ote gorulmemesi yani ona duygusal anlamda baglanmadiklari icin altlarinda ne olursa olsun onlar icin farketmez.Bu durum benim icin gecerli olmadigi icin passati ben kullaniyorum bir vw asigi olarak
Megane aracimiz extreme donanim.Genellikle extreme donanim da 5 kollu hafif alasim jant bulunur ve ilk gelenlerde dikkat ettiyseniz direksiyondan kumanda yoktur.Bizim arac 2. parti gelenler olarak geciyor, direksiyondan kumanda var ve buralarda en cok bu jant modeli olanlar var nedense.Tam bir ekonomi canavaridir kendisi.Sehir disinda 90 km sabit hizla 3.8 litrelik bir yakit tuketimi gordum kendisinde.Suratli kullanirsiniz ornegin 130-140 km gibi hizlarda da 4.5 litrelik bir yakit ortalamasi yakaladim.Cogu zaman kisa mesafelerde otobusten daha ucuz halde seyehat edebiliyorsunuz.Km de 10 ykr yakit tuketimi sanirim herkesin istedigi birseydir
Ama hersey ekonomi degil, arac her ne kadar guvenlik, konfor ve tuketim gibi degerlerde iyi olsa da ruhu yok.Bana hic cekici gelmiyor.Camurluklarin siskin olmasi, lastik ile camurluk arasindaki farkin diger araclara gore fazla olmasi, aracin onu ile arkasi farkli tellerden calmasi gibi konularda megane nin ustune yoktur
Maksat ekonomi ve araca sadece ulasim araci olarak bakilacaksa megane tam size gore bir aractir...
Saygilar, sevgiler...