mete abi ozaman sizin orasi baya bi zor motor degistirmede ama geri kalan tuninglerde sorluk yok gibi...cünkü bazi arabalarda ön camlara kadar filim cekilmis görüyorum veya stop lambalari siyah boyali görüyorum onlar burda kesinlikle yasak mesela yakalanirsan baya bi ceza yiyorsun eger polisler baska seyler daha bulurlarsa arabani elinden aliyorlar....
saolasin ersan abi umarim hos vakit geciririz forumda hep beraber
dedigim gibi TRye geldigimde okadar cok eski VWlerden görmüyorum yani MKI veya MKII "Käfer"de cok az görsem bile iyi durumda degiller...TRde herhangi bi arabayi dogru dürüst tutmak cok zor o yollar o trafik
bizim Istanbulda garajda bi kartal var izine gitdigimiz an kullaniyoruz ve onun durumu bazi orda gezen yeni model arabalardan daha iyi cünkü sadece yazin kullaniliyor
ve her yaz bi chekup yapiliyor neyi bozuk cürük felan filan....
o grupda en güzel sey birbirine yardim edilmesi bi problem olunca cünkü herkez golf 2 kullaniyor ve herkez degisik degisik problemlerini biliyor...debraji mesela arkadas benim icin degistirdi...yada parca felan ararsak mutlaka birimizde o parca vardir motor parcasi, zor bulunan parcalar vs vs