Gönderen Konu: Motor suyu  (Okunma sayısı 7504 defa)

Çevrimdışı acarkan

• Efsaneler Bitmez Sadece Şekil Değiştirir
    • Profili Görüntüle
Motor suyu
« : 28 Nisan 2009, 09:58:40 »
arkadaşlar ilk defa başıma geliyor motor suyu eksilme aracımı kullanırken uyarı geldi sağa çektim motor suyu eksilmiş depo minimumun altına düşmüş 1,5 su koydum düzeldi. Bir hafta geçti aynı uyarı tekrar kaputu açtım su yine minimum altı ilave ettim düzeldi. Nedeni ne olabilir neden eksilme oluyor. Aracın altında herhangi bir su birikintisi olmuyor. :-\

Çevrimdışı Tholl-ga

• Sleeper MK4
    • Profili Görüntüle
Ynt: Motor suyu
« Yanıtla #1 : 28 Nisan 2009, 13:04:53 »
su kabından bloğa giden devirdaimin  plastik borusu var o yırtılıo 30 tl lik bi parça.

akıntı görmemenin sebebi suyun sıcak olup hemen buharlaşması.

Çevrimdışı AsKaRoGLu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 29 Nisan 2009, 10:53:31 »
su kabından bloğa giden devirdaimin  plastik borusu var o yırtılıo 30 tl lik bi parça.

Benimkinde de aynı sorun vardı. Arkadaşın dediği gibi plastik boru yırtılmış. Daha önce  yan sanayisi takılmıştı çok çabuk yırtıldı şimdi orjinalini taktırdım sorun yok. Antifrizin bitmeden en kısa zamanda yaptırmanı tavsiye ederim yoksa birde antifriz masrafına gireceksin :)

Çevrimdışı Tholl-ga

• Sleeper MK4
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2009, 09:12:15 »
o su flanşı sökülünce zaten su kabı boşalıyo

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Mayıs 2009, 13:17:07 »

Tolganın dedigi dogru bu işi usta birisine yaptır yarin birgün basına daha büyük masraflar acababilir biran öncede yaptır derim

Çevrimdışı acarkan

• Efsaneler Bitmez Sadece Şekil Değiştirir
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 21 Mayıs 2009, 10:02:37 »
her zaman ki gibi servisime gittim problem düzeldi motorun içinde bir su müşiri var oradan kaçırıyormuş. İhmale gelmez tehlikeli