Gönderen Konu: Golf IV sustalı kumandalı anahtar  (Okunma sayısı 18090 defa)

Çevrimdışı revelation

• "Just like what you want"
    • Profili Görüntüle
Ynt: Golf IV sustalı kumandalı anahtar
« Yanıtla #14 : 01 Mayıs 2009, 16:26:43 »
Ankara da Beştaş anahtar var Dışkapı da. Ona bir sor.. Ben orada yaptırdım. Gayet memnunum.

Çevrimdışı G60

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A5 TFSI - Allroad 2.7T
« Yanıtla #15 : 01 Mayıs 2009, 16:31:44 »
Evet servisteki fiyat bu şekilde.Benim aracın kumandasındaki vw amblemi epey tahriş olmuş bende amblemi değiştireyim dedim ama sadece amblem değişmiyormuş komple kumanda değişiyormuş.

Ebayde kumandalar için sadece logo satılıyor Halil. Bir bak onlara, değişiyor yani. ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Çevrimdışı seyhur

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 08 Haziran 2009, 23:37:17 »
arkadaşlar benim de kumandam sustalı değil ve hiç hoşuma gitmiyor. istanbul-kocaeli taraflarında var mı bildiğiniz sustalı ve kumandalı anahtar yaptırabileceğim bi yer? üzerinde mavi beyaz VW amblemi de olsa süper olur :)

Çevrimdışı nistelrooy33

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 02 Temmuz 2009, 14:23:18 »
Bir hafta önce yaptırdım yedeğim yoktu dışarda anahtarcıda yaptırdım servise gitmedim 120 ytl ye yaptırdım hem anahtarın hemde alarmın yedeği olmuş oldu çakma sustalı ama gayet güzel beğendim ben...

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 02 Temmuz 2009, 14:35:06 »
Bir hafta önce yaptırdım yedeğim yoktu dışarda anahtarcıda yaptırdım servise gitmedim 120 ytl ye yaptırdım hem anahtarın hemde alarmın yedeği olmuş oldu çakma sustalı ama gayet güzel beğendim ben...

fotoğraf ekleyebilirmisin???  ???
quattro